Despre

 

Despre ? Identitate si viziune

 

Facem cunostinta de la primul contact. Identitatea si viziunea Congruent Consulting se regasesc in chiar numele companiei.

Congruenta face referire la o stare de acord, concordanta. Tratam companiile clientilor cu aceeasi atentie cu care tratam propria companie. Le sustinem aspiratiile si ne aliniem actiunile cu obiectivele lor. Lucram impreuna.

Urmarim tranzitia companiilor spre variante imbunatatite, mai precise, mai capabile, mai inteligente ale lor. In fiecare caz, privim companiile din perspectiva managerilor. Punem intrebarile corecte, analizam raspunsurile, aflam toate detaliile care ne sunt necesare pentru a putea oferi solutiile potrivite. Acestea vor fi mereu personalizate, in concordanta cu identitatea distincta a fiecarei companii. Ne ghidam clientii pentru a decide unde vor sa ajunga si le aratam cum sa isi atinga obiectivele. Ne asiguram ca solutiile propuse vor putea fi duse la bun sfarsit de echipele lor.

O alta parte a identitatii Congruent Consulting este in detalii. Oamenii nostri, valorile, dedicarea si felul in care facem lucrurile sunt aspecte intangibile care nu pot fi explicate, masurate sau modelate, dar care fac diferenta.