HI-TECH

Domenii de activitate – HI-TECH

Privita ca unul dintre principalele motoare ale cresterii economice in economia globala, inovatia este, in mod cert, unul dintre primele lucruri asociate cu domeniul Hi-Tech.

Fie ca este vorba despre inovatie radicala sau despre inovatie incrementala, creativitatea si adaptabilitatea, asociate cu know-how-ul, fac diferenta intre organizatiile implicate in Hi-Tech.

Provocarea

Fapt confirmat de orice manager implicat in sectorul Hi-Tech, activitatile de cercetare si dezvoltare din domeniile Software, Hardware si Technology Service necesita adaptabilitate si viziune pe termen lung.

Perspectiva Congruent Consulting

Experienta inter-sectoriala si viziunea globala asupra sectorului Hi-Tech ofera Congruent Consulting posibilitatea de a isi ajuta clientii sa prospere intr-o industrie in care inovatia este atat o oportunitate, cat si o amenintare.

Companiile implicate in acest domeniu infrunta deseori provocari descurajatoare si uneori contradictorii: pe de o parte, nise si competitori noi continua sa apara, iar pe de alta parte, perenitatea domeniului Hi-Tech tinde sa estompeze caracterul inovativ al ideilor.

 

 

Leading by example

Incepand din 2010, Congruent Consulting s-a implicat activ in domeniul Hi-Tech, atat prin serviciile oferite companiilor din domeniu, cat si prin divizia proprie de Cercetare si Dezvoltare, PowerConcept Electronics (www.powerconcept-electronics.ro).