Strategii de crestere
 • ProvocareaOpen or Close

  Desi vazuta ca un aspect pozitiv, cresterea unei afaceri nu este mereu benefica pentru afacerea respectiva. ?Mai mult? nu inseamna mereu mai bine.

 • Perspectiva Congruent ConsultingOpen or Close

  In cazul in care o companie are capacitatea de a creste sustenabil, de a pastra calitatea produselor / serviciilor constanta, crescand cota de piata in acelasi timp, cresterea vine de la sine. Se poate opta pentru outsourcing, colaborarea cu alte companii in vederea optimizarii productiei.

  Un alt mod de a creste o companie este prin fuziune si achizitia altor companii. Aceasta metoda necesita pregatire temeinica si cunoasterea atat a resusrselor proprii, cat si a profitabilitatii companiei cu care se va face fuziunea.

 • Actiuni propuseOpen or Close

  Pentru ca o afacere sa creasca prin resursele proprii, aspectele cele mai importante sunt legate de planificare, prioritizare, ritm si procese. Cum se planifica cresterea, ce activitati au prioritate maxima, in ce ritm se va face cresterea, ce procese sunt necesare?

  Fuziunile si achizitiile se fac dupa o pregatire temeinica. Pasii de urmat se stabilesc de la caz la caz, in urma unui studiu numit ?due diligence?. Congruent Consulting poate urmari desfasurarea corecta a unui proces de fuziune / achizitie. Ce trebuie facut in functie de firma ce va face subiectul fuziunii? Ce parghii financiare exista, cum se poate folosi capitalul privat?